-
22.10.2024 - 18:45
- ·
- Autor redakcia/AB
Dezert: Port de Bras
Pripravte si u vás doma recept z Bez servítky!
Potrebujeme:
6 bielkov
Cukor práškový
1 PL octu
Zlatý klas
Mascarpone
Žĺtok
Šľahačka
Cukor
Zdroj fotky TV JOJ
Postup:
Vajíčka si oddelím a bielka nechám šľahať asi 15 minút. Pridám cukor a šľaháme ďalej. Na záver prisypeme do cesta zlatý klas a ocot. Na plech nanesieme bielkový sneh, urobíme si niekoľko minitortičiek, na každej urobíme malú priehlbinku, aby sa lepšie nanášal krém. Sušíme v rúre asi hodinu na 100 stupňov. Na usušené minipavlovky nanesieme krém, ktorý si spravíme zmiešaním mascarpone, šľahačky, cukru a žĺtka. Dozdobíme ovocím.
- 22.10.2024 - 18:45
- ·
- Autor redakcia/AB
- ·
- Tagy: Dezert
Bez servítky
V Bez servítky príde k NEBEZPEČNEJ situácii: MOJSEJOVÁ utiekla z Kristíninho programu v aute!
Pistáciové tiramisu
Bravčové karé s provensálskou zeleninou a plneným zemiakom
Talianske sushi
Influencerka Angelika NEZVLÁDLA v Bez servítky stres: Závan ALKOHOLU a MRMLANIE!
Šunkové rolky plnené chrenom
Tvarohové guľky na jahodovom rozvare
Sviečková na smotane s brusnicami a šľahačkou príloha karlovarsky knedlik