-
07.03.2015 - 19:00
Dezert: „Tominova bublanica „
Čas prípravy : 50 min.
Suroviny :
Hladká múka
Kryštálový cukor
Soľ
Maslo
Drobné ovocie – maliny, čučoriedky, černice...
Postup :
Rúru predhrejeme na 170 stupňov.
Pripravíme si malé poháriky, objem cca 3 dcl.
V miske zmiešame 10 PL múky, 7 PL cukru, štipku soli.
Do pohárikov naukladáme drobné ovocie, zasypeme pár lyžicami múky s cukrom. Zatrasieme, aby múka prešla medzi ovocie až naspodok pohárikov. Navrch každého pohárika pridáme lyžičku masla.
Pečieme cca 40 min.
Hotové vychladnuté „bublanice“ môžeme ozdobiť šľahačkou, kyslou smotanou, alebo len posypeme práškovým cukrom.
- 07.03.2015 - 19:00
Hlavné jedlo: Kráľ lesa
Skúška zvuku 3
Skúška zvuku 2
Skúška zvuku, 1 2 3
Moderátor Thomas Kamenar je šokovaný: Na aute si našiel poriadne vulgárny odkaz!
Dezert: Cisársky trhanec so slivkami
Hlavné jedlo: Domáce zemiakové lokše pre fajnšmekrov
Predjedlo: Demikát trocha inak