-
28.03.2015 - 19:00
Predjedlo: Demikát trocha inak
Suroviny :
Zemiaky 6 ks
Pór 1ks
Olivový olej, maslo 1 PL
Vývar alebo vodu 1,5 L
Soľ, červená paprika mletá
Bryndza 250 g
Sušená šunka alebo slanina
Pažítka
Postup :
Očistíme si zemiaky a pokrájame na malé kocky. Očistíme pór, pokrájame na malé kúsky a orestujeme ho na olivovom oleji a masle. Pridáme zemiaky, chvíľu spolu restujeme a poprášime troškou červenej papriky. Zalejeme vývarom, prípadne vodou, ktorú jemne posolíme, nie veľa, lebo bryndza je slaná. Necháme variť. Keď sú zemiaky mäkké, pridáme k nim po troškách bryndzu, necháme variť cca 2 min, chvíľu - len nech to prejde varom. Trocha bryndze si necháme nakoniec na servírovanie. Polievku odstavíme a nakoniec všetko rozmixujeme do krému. Na panvici si orestujeme plátky šunky.
Polievku servírujeme do hlbokých tanierov, na vrch rozdrobíme trocha brydze, poprášime nasekanou pažítkou a pridáme 2 plátky šunky.
- 28.03.2015 - 19:00
Hlavné jedlo: Kráľ lesa
Skúška zvuku 3
Skúška zvuku 2
Skúška zvuku, 1 2 3
Moderátor Thomas Kamenar je šokovaný: Na aute si našiel poriadne vulgárny odkaz!
Dezert: Cisársky trhanec so slivkami
Hlavné jedlo: Domáce zemiakové lokše pre fajnšmekrov
Lososový tatarák a pyré zo zeleru: Prinášame vám nové recepty z Fajnšmekera!