Carpacio z pečenej cvikly s kozím syrom

Carpacio z pečenej cvikly s kozím syrom

Vyskúšajte si kulinársku šou u vás doma a uvarte si recepty z Bez servítky priamo vo svojej kuchyni!

Potrebujeme:

červená repa

olivový olej

soľ s hľuzovkou

kozí syr

lístkové cesto

Marináda:

javorový sirup

hroznový ocot

soľ

korenie

olivový olej

Bez servítky, Tomáš

Bez servítky, Tomáš

Zdroj fotky TV JOJ

​Postup:

Repu si umyjeme , osušíme a zabalíme do alobalu a prelejeme marinádou. Dáme piecť na 220°C na dve hodiny. Lístkové cesto nakrájame na paličky, potrieme osoleným vajíčkom a dáme piecť na 10-15 minút. Kozí syr nakrájame na plátky a opečieme na panvici. Podávame s rukolou

Slobodne a bez záväzkov

Sledujte svoje obľúbené relácie naživo ale aj v predstihu

Prehrať