HLAVNÉ JEDLO - Ryba so zelerovým pyré

HLAVNÉ JEDLO - Ryba so zelerovým pyré

Vyskúšajte si kulinársku šou u vás doma a uvarte si recepty z Bez servítky priamo vo svojej kuchyni!

Potrebujeme:

ploskozubec/červený sebastes

cibuľa

cesnak

kurkuma

citrónová tráva

citrónová šťava

kokosový olej

kokosové mlieko

soľ

čierne korenie

modrá spirulina prášok

bulvový zeler

ghee maslo

soľ

cukor

xantan

batát

Bez servity, Papp

Bez servity, Papp

Zdroj fotky TV JOJ

​Postup:

Ryba:

Rybu je najlepšie piecť v celku. Ak sa zmestí do trúby, pečieme približne 80 minút. Ak by bola ryba veľká, vyfiletujeme ju a dá sa do rúry v menších kusoch, vtedy sa pečie 20 minút.

Omáčka:

Na kokosovom oleji osmažíme cibuľu, cesnak, kurkumu, pridáme všetko ostatné, necháme zovrieť. 

Zelerové pyré:

Zeler na malé kocky, uvaríme alebo upečieme podľa možnosti, pridáme všetko ostatné a vymixujeme.

Slobodne a bez záväzkov

Sledujte svoje obľúbené relácie naživo ale aj v predstihu

Prehrať