Monika Haklová prezradila svoj trik na super rezne: Gazdinky, poznáte tento zlepšovák?

Tento týždeň sa v kulinárskej šou Bez servítky v úlohe hostiteľky predstavila aj influencerka a fitness trénerka Monika Haklová. Svojim hosťom pripravila tradičný viedenský rezeň z teľacieho mäsa. Hoci toto jedno ostalo poznačené nehodou s mušími larvami, pri varení prezradila svoj trik, vďaka ktorému budú rezne naozaj krásne.

Zlepšovák na super rezne

Monika Haklová varila pre svojich hostí v rámci kulinárskej šou Bez servítky hneď v pondelok. Pripravila si pre nich rakúske menu, v ktorom nesmel chýbať ani tradičný teľací vyprážaný rezeň. Keď ho pripravovala, divákom prezradila svoj trik.

Bez servítky - teľací rezeň

Bez servítky - teľací rezeň

Zdroj fotky TV JOJ

Okrem toho, že sa mäso musí precízne naklepať, netreba zabúdať ani na narezanie blán po krajoch mäsa. Blany sa totiž pri vyprážaní stiahnu a ak nebudú narezané, plátok mäsa sa ohne alebo skrúti. Ak teda chcete mať na tanieri krásny rovný rezeň, nikdy na tento zlepšovák nezabudnite!

Bez servítky - teľací rezeň

Bez servítky - teľací rezeň

Zdroj fotky TV JOJ

Pozor na mušie larvy

Aby sa vám ale nestala podobná nehoda s mušími larvami ako Monike Haklovej, mäso po vybratí z chladničky vždy prekryte kuchynským poklopom. Prinajhoršom papierovým obrúskom či kuchynskou utierkou. Zabránite tak akémukoľvek hmyzu, aby prišli s mäsom do kontaktu.

Bez servítky - teľací rezeň larvy

Bez servítky - teľací rezeň larvy

Zdroj fotky TV JOJ

Sledujte kulinársku šou Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!

Slobodne a bez záväzkov

Sledujte svoje obľúbené relácie naživo ale aj v predstihu

Prehrať