Najbizarnejší recept histórie kuchárskych šou? TOTO jedlo šokovalo celé Slovensko!

Slovenská kuchyňa bez majonézového šalátu? Pre mnohých nepredstaviteľné. Relácia Bez servítky priniesla recept, ktorý spojil túto tradičnú pochúťku s poriadnou porciou vyprážaného pôžitku. Gabo Živčák ukázal, ako urobiť z klasiky virálny hit. Máte odvahu ochutnať?

Hovorí sa, že kuchyňa je odrazom krajiny a jej obyvateľov. V prípade Slovenska to platí dvojnásobne - relácia Bez servítky ukázala, čo si Slováci na tanieri doprajú najradšej. Klasický majonézový šalát síce poznáme hlavne zo sviatočných stolov, no niektorí si ho s chuťou doprajú aj v lete. Na Vianoce, Veľkú noc či iné rodinné oslavy je takmer neodmysliteľnou súčasťou menu.

Zdroj fotky Profimedia

Dva v jednom  

A keď už šalát, tak často s niečím vyprážaným. Stand-up komik Gabo Živčák predviedol v šou Bez servítky recept, ktorý spojil obľúbené chute do jedného jedla. Výsledok? Dvojitá porcia pôžitku na tanieri.

Jeho výtvor s ironickým názvom "Už to nikto nechce žrať" sa okamžite stal internetovou senzáciou. Po odvysielaní epizódy si ho vyhľadali tisíce ľudí a mnohí ho plánujú skúsiť. Ak ste tento vyprážaný experiment ešte nevideli, možno je práve teraz čas zaradiť ho do víkendového menu. Len opatrne - uistite sa, že máte zdravý žlčník! 

Recept nájdete TU!

Zdroj fotky TV JOJ

Sledujte Bez servítky v lete každý pracovný deň o 14.30 a 17:50 na JOJke!

Slobodne a bez záväzkov

Sledujte svoje obľúbené relácie naživo ale aj v predstihu

Prehrať