Predjedlo: Morské plody

Predjedlo: Morské plody

Pripravte si u vás doma recept z Bez servítky!

Potrebujeme:

100 g filet ryby platesa
Ol. olej
Vínny ocot
Morská soľ
Stava z citróna
Cibuľa biela
Ružové korenie 

Zdroj fotky TV JOJ

Postup:

Očistený filet zalejeme vínnym octom a necháme marinovať min. jednu hodinu. Ocot neskor zlejeme a filet nasolíme, zalejeme ol. olejom spolu so šťavou z citróna, pridáme najemno nakrájanu cibuľu a posypeme ružovým korením.

Morské plody:

50 g varenej chobotnice
50 g očistených kalamárov
50 g uvarených slávok
50 ml. rybí vývar
50 ml vyvar z mušlí 
50 ml vývar z kreviet
Oliv .olej
Biele víno
Cesnak
Maslo

Postup:

Morské plody zarestujeme na cesnaku, podlejeme vínom, pridáme všetky druhy vývarov, redukujeme a na záver zjemníme maslom. Môžeme ozdobiť lístkami čerstvej bazalky.
 

Slobodne a bez záväzkov

Sledujte svoje obľúbené relácie naživo ale aj v predstihu

Prehrať