-
16.11.2014 - 07:00
Kto sa má v tých zemiakoch vyznať? Predávajú štyri druhy, nehodia sa na každú príležitosť
Gabo Kocák vám pomôže zorientovať sa.
Zemiak ako zemiak. To sme si mohli povedať kedysi, keď v potravinách predávali iba jeden tradičný druh zemiakov, ktoré sa nám v kuchyni hodili na akúkoľvek príležitosť. Toto pravidlo však dnes už dávno neplatí - keď v súčasnosti navštívite moderný hyper-super-ultramarket, tak narazíte minimálne na dva až tri rôzne druhy zemiakov: pestujú sa také, ktoré sa hodia iba ako priloha, také, ktoré môžete použiť do cesta a aj najuniverzálnejšie zemiaky. Gabo Kocák vám poradí zorientovať sa v nich, pozrite si priložené video. Sledujte 15 min. kuchár v nedeľu o 17:15 na JOJke!
- 16.11.2014 - 07:00
Nemáte poruke portské víno? Vyrobte si ho doma za pár sekúnd!
Evelyn zdolala aj profi kuchára: Gabo chcel pre záchvaty smiechu zastaviť nakrúcanie!
Už ako malé dieťa sa nebál ostrých hračiek: Prachař sa v kuchyni najradšej zabáva s nožmi!
Mäso po záruke či kuchárova pomsta: Junior a Marcel o pohromách slovenskej gastronómie!
Vilo Habo vzdal hold obrovskej konkurencii: Gabova kniha je ešte lepšia ako moja!
Silvestrovský špeciál: Gabo Kocák vo svojej kuchyni po prvýkrát privíta hostí!
Zdravá výživa zaujíma každého: Aké trendy nasleduje Gabo Kocák?
Chcete, aby vaše sladkosti boli ešte lepšie? Skúste náš recept na domáci vanilkový cukor!