-
23.11.2014 - 07:00
Chcete, aby vaše sladkosti boli ešte lepšie? Skúste náš recept na domáci vanilkový cukor!
Poradí vám Gabo Kocák.
Gabo Kocák sa v poslednej epizóde svojej kulinárskej relácie 15 min. kuchár podelil o svoj recept na domáci vanilkový cukor. Vďaka nemu budú mať vaše vlastnoručne upečené vianočné medovníčky ešte lepšiu chuť. Má to však jeden malý háčik: tento rok to už nestihnete, budete si musieť počkať do ďalších sviatkov! „Výroba“ domáceho vanilkového cukru totiž trvá až šesť mesiacov! Ak sme vás neodradili, tu je jednoduchý návod ako na to: vezmete kvalitný vanilkový struk, zavriete ho do nádoby s kilom práškového cukru a necháte ho pôsobiť až polroka.
Sledujte 15 min. kuchár dnes o 17:15 na JOJke!
- 23.11.2014 - 07:00
Nemáte poruke portské víno? Vyrobte si ho doma za pár sekúnd!
Evelyn zdolala aj profi kuchára: Gabo chcel pre záchvaty smiechu zastaviť nakrúcanie!
Už ako malé dieťa sa nebál ostrých hračiek: Prachař sa v kuchyni najradšej zabáva s nožmi!
Mäso po záruke či kuchárova pomsta: Junior a Marcel o pohromách slovenskej gastronómie!
Vilo Habo vzdal hold obrovskej konkurencii: Gabova kniha je ešte lepšia ako moja!
Silvestrovský špeciál: Gabo Kocák vo svojej kuchyni po prvýkrát privíta hostí!
Zdravá výživa zaujíma každého: Aké trendy nasleduje Gabo Kocák?
Pýtaš sa na Facebooku: Prečo mi Gabo Kocák tyká?