-
13.11.2014 - 07:00
Skvelý tip nášho šéfkuchára: Vaše fašírky už nikdy nebudú suché!
Jeho rady ocenia hlavne vaši stravníci.
Každá gazdiná má svoj overený recept na domáce fašírky, základ je kvalitné mleté mäso, správna kombinácia korenín a dobrý odhad prípravy na rozhorúčenom oleji. No aj tak sa vám možno občas stane, že i ten najlepší recept na fašírky zlyhá a namiesto šťavnatých porcii mäsa podávate vysušené hrudky. Gabo Kocák vám ponúka radu, vďaka ktorej sa to už nikdy viac nezopakuje: „Pridajte do fašírok zemiak, surový alebo mrkvu, varenú.“ Šéfkuchár má pre vás zakaždým nielen dobré recepty, ale aj fantastické riešenia do vašej kuchyne – sledujte šou 15 min. kuchár vždy v nedeľu o 17:15 na JOJke! Celé epizódy nájdete v našom archíve zadarmo!
- 13.11.2014 - 07:00
Nemáte poruke portské víno? Vyrobte si ho doma za pár sekúnd!
Evelyn zdolala aj profi kuchára: Gabo chcel pre záchvaty smiechu zastaviť nakrúcanie!
Už ako malé dieťa sa nebál ostrých hračiek: Prachař sa v kuchyni najradšej zabáva s nožmi!
Mäso po záruke či kuchárova pomsta: Junior a Marcel o pohromách slovenskej gastronómie!
Vilo Habo vzdal hold obrovskej konkurencii: Gabova kniha je ešte lepšia ako moja!
Silvestrovský špeciál: Gabo Kocák vo svojej kuchyni po prvýkrát privíta hostí!
Zdravá výživa zaujíma každého: Aké trendy nasleduje Gabo Kocák?
Chcete, aby vaše sladkosti boli ešte lepšie? Skúste náš recept na domáci vanilkový cukor!