Predjelo: Cúvaním k sopke Usu

Predjelo: Cúvaním k sopke Usu

Pripravte si u vás doma recept z Bez servítky!

Suroviny:

rak predvarený v slanej vode 1000 g, limetková šťava 2-3 limetky, čerstvá petržlenová vňať, olivový olej na varenie, soľ, korenie, kváskové pečivo, majonéza, wasabi, hokkaido tekvica, olivový olej na varenie

Zdroj fotky TV JOJ

Postup:

Raky si uvaríme v slanej vode. Mäsko vylúpneme zo skeletu a dochutíme ho limetkovou šťavou a petržlenovou vňaťou.

Pyré:

Hokkaido tekvicu pečieme spolu so šalviou 20 minút. Následne rozmixujeme dohladka. Dochutíme soľou a korením. Podávame s majonézou, wasabi a kváskovým pečivom.

Slobodne a bez záväzkov

Sledujte svoje obľúbené relácie naživo ale aj v predstihu

Prehrať