Predjedlo: Plod cenný viac ako zlato

Predjedlo: Plod cenný viac ako zlato

Pripravte si u vás doma recept z Bez servítky!

Ingrediencie:

hrebenatky, krvavý pomaranč, stopkový zeler - sedáno, šťava z krvavého pomaranča, ocot, bazový sirup, kaviár, soľ

Zdroj fotky TV JOJ

Postup:

Hrebenatky si naložíme do soľného roztoku v pomere 1:10 soľ : voda na 10 minút, potom usušíme a krájame na tenké plátky. Nálev, v ktorom budeme hrebenatky marínovať si urobíme zo zmesi octu, šťavy z krvavého pomaranča a kôry z citrusov. Nakladaný krvavý pomaranč - vykrájame si segmenty z pomaranča a naložíme do zmesi šťavy z krvavého pomaranča a bázového sirupu. Nakladané sedáno - zeler si nakrájame na malé kúsky a naložíme do sladkokyslého nálevu aspoň na jeden deň. Nakoniec pridáme lyžičku kaviáru.

Slobodne a bez záväzkov

Sledujte svoje obľúbené relácie naživo ale aj v predstihu

Prehrať