-
12.10.2014 - 07:45
Varíte cestoviny s použitím olivového oleja? CHYBA!
Náš kuchár Gabo Kocák vám prezradí, prečo je tento postup zbytočný.
Už dnes prichádza na obrazovky televízie JOJ nová kulinárska šou 15 min. kuchár. V každej epizóde na vás čakajú dva fantastické recepty, ktoré spájajú tieto základné atribúty: budú chutné, zdravé, dajú sa navariť z dostupných surovín, ktoré zaobstaráte v bežných potravinách a hlavne vám nezaberú v kuchyni viac ako 15 minút času!
Okrem skvelých receptov však na vás v šou 15 min. kuchár čaká aj niečo navyše. Náš šéfkuchár vám v každej epizóde prezradí jedno zo svojich kulinárskych tajomstiev. Na úvod vám ponúkneme jedno ako príklad: Varíte cestoviny v horúcej vode s pridaním olivového oleja? Je to úplne zbytočné, pretože olivový olej je ľahší ako voda a v nej sa na cestoviny nenaviaže. Olivový olej je však vhodný na cestoviny po ich dovarení – vtedy zabezpečí, aby sa nelepili.
Sledujte šou 15 min. kuchár dnes o 17:15 na JOJ!
- 12.10.2014 - 07:45
Nemáte poruke portské víno? Vyrobte si ho doma za pár sekúnd!
Evelyn zdolala aj profi kuchára: Gabo chcel pre záchvaty smiechu zastaviť nakrúcanie!
Už ako malé dieťa sa nebál ostrých hračiek: Prachař sa v kuchyni najradšej zabáva s nožmi!
Mäso po záruke či kuchárova pomsta: Junior a Marcel o pohromách slovenskej gastronómie!
Vilo Habo vzdal hold obrovskej konkurencii: Gabova kniha je ešte lepšia ako moja!
Silvestrovský špeciál: Gabo Kocák vo svojej kuchyni po prvýkrát privíta hostí!
Zdravá výživa zaujíma každého: Aké trendy nasleduje Gabo Kocák?
Chcete, aby vaše sladkosti boli ešte lepšie? Skúste náš recept na domáci vanilkový cukor!