-
10.10.2014 - 12:10
Čo vznikne, keď dáte dokopy popol zo spálenej cibule, seno a ihličie?
Menu nášho šéfkuchára!
Mnohí z vás mierne dvihli obočie, keď sme vám priniesli správu o novej šou 15 min. kuchár, v ktorej vás naučí náš nový šéfkuchár pripravovať zdravé a chutné jedlá z dostupných surovín iba za 15 minút! Aj rutinnejší amatérski kuchári to poznajú: recept vám bude tvrdiť, že príprava jedla vám nezaberie veľa času, potom zrazu trávite v kuchyni hodiny a po čase to niektorí z nás vzdajú – načo strácať drahocenný čas, keď sa dá najesť vonku?
Gabo Kocák nás však presvedčil, že to ide. Na tlačovej konferencii zorganizovanej pri príležitosti uvedenia relácie 15 min. kuchár predviedol svoje umenie pred našimi očami a v prítomnosti novinárov. Nielenže sme ho videli v akcii, ale sme mali aj možnosť ochutnať jeho špeciality. Jeho menu všetkých najprv zaskočilo, potom potešilo. Ingrediencie ako popol zo spálenej cibule, seno alebo ihličie nejete každý deň!
Vy sa o jeho kvalitách presvedčíte už v nedeľu o 17:15. Zapnite si JOJku a získate nielen dva nové skvelé recepty do vašej domácej kuchárky (ktoré skutočne urobíte za 15 minút!), ale Gabo vám aj prezradí niekoľko svojich kulinárskych trikov!
- 10.10.2014 - 12:10
Nemáte poruke portské víno? Vyrobte si ho doma za pár sekúnd!
Evelyn zdolala aj profi kuchára: Gabo chcel pre záchvaty smiechu zastaviť nakrúcanie!
Už ako malé dieťa sa nebál ostrých hračiek: Prachař sa v kuchyni najradšej zabáva s nožmi!
Mäso po záruke či kuchárova pomsta: Junior a Marcel o pohromách slovenskej gastronómie!
Vilo Habo vzdal hold obrovskej konkurencii: Gabova kniha je ešte lepšia ako moja!
Silvestrovský špeciál: Gabo Kocák vo svojej kuchyni po prvýkrát privíta hostí!
Zdravá výživa zaujíma každého: Aké trendy nasleduje Gabo Kocák?
Chcete, aby vaše sladkosti boli ešte lepšie? Skúste náš recept na domáci vanilkový cukor!