-
29.09.2014 - 14:30
Na kulinárskom nebi sa zrodila ďalšia hviezda: Predstavujeme vám Gaba Kocáka!
Čo prinesie v novej relácii? Všetko sa dozviete z rozhovoru.
Nová relácia o varení so sebou prinesie aj novú kuchársku hviezdu. Predstavujeme vám Gaba Kocáka, ktorý vás od 12. októbra naučí, že v kuchyni nemusíte tráviť viac ako 15 minút na to, aby ste pripravili chutné a zdravé jedlo. Presne toľko bude trvať príprava každého receptu, ktorý v šou predvedie, pričom v jednej epizóde navarí hneď dva chutné pokrmy. „Točíme niečo pre divákov, ktorí nemajú čas tráviť hodiny v kuchyni. V dnešnom svete je dôležité, čo jeme a ako jeme,“ hovorí sympatický kuchár.
Gabo Kocák pôsobí v európskej gastronómii už 16 rokov. Vypracoval sa z pomocníka v bavorskej reštaurácii na kuchára v reštauráciách ocenených Michelinskými hviezdičkami. „K vareniu som bol vedený od detstva, môj otec varil a on mi dal základ toho, čo viem v kuchyni. Na vojenskej službe som sa spoznal s jedným dobrým kamarátom. Ten mi povedal, že potrebuje kuchára. Nemal som papiere ani kvalifikáciu, on mi všetko vybavil. Začal som v zahraničí ako pomocný kuchár, urobil som si školu,“ prezrádza o sebe. Varil po celej Európe, napokon sa vrátil na Slovensko: „Mám reštauráciu v Tatrách. Vždy bol môj sen mať vlastnú reštauráciu.“
- 29.09.2014 - 14:30
Nemáte poruke portské víno? Vyrobte si ho doma za pár sekúnd!
Evelyn zdolala aj profi kuchára: Gabo chcel pre záchvaty smiechu zastaviť nakrúcanie!
Už ako malé dieťa sa nebál ostrých hračiek: Prachař sa v kuchyni najradšej zabáva s nožmi!
Mäso po záruke či kuchárova pomsta: Junior a Marcel o pohromách slovenskej gastronómie!
Vilo Habo vzdal hold obrovskej konkurencii: Gabova kniha je ešte lepšia ako moja!
Silvestrovský špeciál: Gabo Kocák vo svojej kuchyni po prvýkrát privíta hostí!
Zdravá výživa zaujíma každého: Aké trendy nasleduje Gabo Kocák?
Chcete, aby vaše sladkosti boli ešte lepšie? Skúste náš recept na domáci vanilkový cukor!