29.06.2014 - 11:01

Storočná jahodová pasca

250g  jahôd
200g  múky
250g  jemného tvarohu
250g  hrudkovitého tvarohu
4     vajcia
2     smotanové jogurty (s príchuťou jahôd)
maslo
cukor
vanilkový cukor
škorica
soľ

Z múky a piatich vajíčok vymiesime cesto, ktoré rozvaľkáme natenko. Narežeme z neho plátky, ktoré nasucho opečieme na panvici, až kým nestvrdnú. Potom ich nalámeme na menšie kúsky a varíme vo vriacej vode. Keď sú uvarené, prelejme ich roztopeným maslom. Z dvoch tvarohov, vanilkového cukru, škorice a troškou práškového cukru. Zmes premiešame s uvarenými cestovinami a pokrájanými pocukrenými jahodami. Nakoniec pridáme jahodový jogurt.

  • 29.06.2014 - 11:01
Slobodne a bez záväzkov

Sledujte svoje obľúbené relácie naživo ale aj v predstihu

Prehrať