-
18.10.2020 - 00:00
- ·
- Autor redakcia/LF
Tradičné chute s moderným nádychom: Ochutnajte Venušine gule na cibule podľa Brigity!
Zbojníci vraj nežijú preto, aby jedli, ale jedia preto, aby žili. Lenže prečo varia? Lebo ich to baví! A vás tiež pobaví, keď jeden z nich varí a všetci ostatní mu do toho kibicujú.
Zdroj fotky
TV JOJ
Potrebujeme:
mleté mäso
syr nakrájaný na kocky
soľ, mletá červená paprika (štipľavá aj sladká), majoránka, bobkový list, mleté čierne korenie, rasca
bravčová masť
hladká múka
kapary
cibuľa
mlieko
bryndza
ocot
Zdroj fotky TV JOJ
Postup:
Cibuľu si nakrájame na väčšie kúsky a speníme ju na roztopenej masti až kým nechytí zlatistú farbu. Mäso medzitým zmiešame so soľou a s koreninami. Pridáme trochu múky a dôkladne premiešame. V prípade potreby môžeme pridať jedno vajce. Z pripravenej zmesi formujeme guľôčky, pričom každú naplníme kockou syra. Pripravené guľôčky opečieme dozlatista na roztopenej masti. Na záver si pripravíme bešamel. Do roztopenej masti pridáme múku a opečieme. Následne pridáme mlieko, bryndzu a kapary. Omáčku podľa chuti doladíme soľou a troškou octu. Keď máme všetko hotové, môžeme servírovať. Zbojnícku dobrú chuť!
- 18.10.2020 - 00:00
- ·
- Autor redakcia/LF
- ·
- Tagy: Uhorčík , Zbojnícke recepty
Finále druhej série Uhorčíka je tu: Bič narazí na líce! Vyhrá zbojnícka družina veľký boj?
Skvelá inšpirácia na rýchle chuťovky: Prekvapte svojich hostí Kapitánskymi jednohubkami!
Špeciálni celebritní hostia v seriáli Uhorčík: Spoznáte všetky zamaskované známe tváre?
Chutný a rýchly dezert pre všetkých milovníkov sladkého: Pripravte si Šomlónkine perly!
Tomáš Bezdeda naspieval romantický duet s mladučkou speváčkou: TOTO musíte počuť!
Zbojníci z Uhorčíka sa ukázali HORE aj DOLE bez: Namiesto oblečenia len opasky!
Tomáš Bezdeda šokoval zmeneným imidžom: Veď vyzerá ako známy seriálový vyšetrovateľ!
Červené nechty, rúž a dlhé vlasy: Uf, Sväťo Malachovský prezlečený za ženu vás zničí!