-
11.10.2020 - 00:00
- ·
- Autor redakcia/LF
Zháňate tip na chutný nedeľný obed? Vyskúšajte kohúta na víne podľa Juraja Jánošíka!
Zbojníci vraj nežijú preto, aby jedli, ale jedia preto, aby žili. Lenže prečo varia? Lebo ich to baví! A vás tiež pobaví, keď jeden z nich varí a všetci ostatní mu do toho kibicujú.
Zdroj fotky
TV JOJ
Potrebujeme:
kohút
slanina
soľ, čierne korenie, tymián
hrozienka
paradajkový pretlak
cesnak
červené víno (najlepšie Pinot Noir, Rulandské modré alebo Cabernet)
koreňová zelenina (zeler, mrkva, petržlen)
brusnice
med
Zdroj fotky TV JOJ
Postup:
Na slaninke speníme cesnak a pridáme hrozienka. Keď cesnak získa farbu, pridáme kohúta a opečieme zo všetkých strán. Keď sa mäso zatiahne, pridáme koreňovú zeleninu. Počkáme kým pustí šťavu a následne pridáme paradajkový pretlak, soľ a čierne korenie. Pridáme červené víno, ktorým nešetríme. Na záver pridáme brusnice a necháme dusiť približne tridsať minút. Pred koncom na vyladenie chutí pridáme za lyžicu medu. Zbojnícku dobrú chuť!
- 11.10.2020 - 00:00
- ·
- Autor redakcia/LF
- ·
- Tagy: Juraj Rašla , Uhorčík , Zbojnícke recepty
Finále druhej série Uhorčíka je tu: Bič narazí na líce! Vyhrá zbojnícka družina veľký boj?
Skvelá inšpirácia na rýchle chuťovky: Prekvapte svojich hostí Kapitánskymi jednohubkami!
Špeciálni celebritní hostia v seriáli Uhorčík: Spoznáte všetky zamaskované známe tváre?
Chutný a rýchly dezert pre všetkých milovníkov sladkého: Pripravte si Šomlónkine perly!
Tomáš Bezdeda naspieval romantický duet s mladučkou speváčkou: TOTO musíte počuť!
Zbojníci z Uhorčíka sa ukázali HORE aj DOLE bez: Namiesto oblečenia len opasky!
Tomáš Bezdeda šokoval zmeneným imidžom: Veď vyzerá ako známy seriálový vyšetrovateľ!
Červené nechty, rúž a dlhé vlasy: Uf, Sväťo Malachovský prezlečený za ženu vás zničí!