-
26.10.2014 - 16:21
Olympijská panenka
400g cestovín
500g bravčovej panenky
400g šampiňónov
500ml smotany na šľahanie
1/4 hovädzieho bujónu
1/4 hubového bujónu
bravčovú masť
parmezán
solamil
granulovaný cesnak
čierne korenie
petržlenovú vňať
soľ
Na panvici orestujeme na pásiky nakrájané bravčové mäso, pridáme šampiňóny, ochutíme korením, sušeným cesnakom, nakoniec zalejeme smotanou a chvíľku podusíme. Podávame s cestovinami, ktoré uvaríme v osolenej vode s trochou bravčovej masti.
- 26.10.2014 - 16:21
Súvisiaci obsah
Makovo-maková torta
Varí vám to
•
15. 12. 2014
Šoférska štrúdla
Varí vám to
•
15. 12. 2014
Kura v župane
Varí vám to
•
01. 12. 2014
Kura na hrášku
Varí vám to
•
01. 12. 2014
Tekvicová placka
Varí vám to
•
16. 11. 2014
Tekvicový krém
Varí vám to
•
16. 11. 2014
Horehronská pochúťka
Varí vám to
•
09. 11. 2014
Haruľa s dipom
Varí vám to
•
09. 11. 2014