-
12.09.2014 - 19:18
Bačova špecialita
500g zemiakov
200g bryndze
200g údenej slaniny
1 tavený syr Niva
1 vajce
vňať jarnej cibuľky
soľ
maslo
hladkú múku
mlieko
soľ
Uvarené zemiaky rozpučíme pučidlom a zmeišame s opraženou slaninkou na cibuľke. Pridáme jeden a pol bryndze a jedno vajce. Zo zmesi urobíme guľôčky, ktoré obalíme v klasickom trojobale a vypražíme. V druhom hrnci pripravíme omáčku. Necháme zovrieť mlieko, pridáme tavený syr a bryndzu. Vypražené krokety zalejeme omáčkou a ozdobíme slaninkou a zelenou vňaťou.
- 12.09.2014 - 19:18
Súvisiaci obsah
Makovo-maková torta
Varí vám to
•
15. 12. 2014
Šoférska štrúdla
Varí vám to
•
15. 12. 2014
Kura v župane
Varí vám to
•
01. 12. 2014
Kura na hrášku
Varí vám to
•
01. 12. 2014
Tekvicová placka
Varí vám to
•
16. 11. 2014
Tekvicový krém
Varí vám to
•
16. 11. 2014
Horehronská pochúťka
Varí vám to
•
09. 11. 2014
Haruľa s dipom
Varí vám to
•
09. 11. 2014